Onze klanten schrijven over ons

Geloof ons niet op ons woord, maar geloof onze klanten.

Bennie Schuurman

Zakelijke klant

Top vakwerk geleverd en een zeer tevreden klant echt een aanrader dit bedrijf!

Fam. Kreijkes

Particuliere klant

Kunst & Koster leveren prima werk, ons huis is van binnen en buiten prima en strak in de verf gezet.

Gerrit Plakmeijer

Particuliere klant

Augustus 2022 buitenom boven laten schilderen, vorig jaar 2021 buitenom beneden. Prima vakwerk geleverd inclusief eventuele reparaties, goede communicatie en vriendelijk in omgang. Geen onverwachtse kosten achteraf, echt een aanrader om het schilderwerk door hen (team bestaat uit 2 personen) te laten uitvoeren.

Dik van Leun / Margriet Hiddingh

Particuliere klant

De schilders Kunst & Koster hebben onze woning deels binnen en geheel buiten geschilderd. Dankzij hun vakmanschap, goede communicatie, duidelijke prijsafspraken en heldere planning is dit heel plezierig verlopen. Aanrader!!!

Fam. Ter Keurs

Particuliere klant

We hebben in de afgelopen jaren meerdere onderdelen door Barry en Rick laten schilderen. Hierbij kwamen ze elke keer in de vooraf afgesproken periode en ze leveren de gewenste kwaliteit binnen het tijdvak wat ook op voorhand wordt ingeschat. Kortom een partij waar je van op aan kunt en zeker het aanraden waard is.

Mevrouw J. Kunst

Particuliere klant

Onlangs deze schilders gehad in verband met een lekkage plek in het plafond. Kwamen netjes de plek bekijken en er werd een offerte gemaakt, wat ik nodig had voor de verzekering. Voor het schilderen werd de vloer en keuken netjes afgedekt. Ze hebben prima werk geleverd. Zeer tevreden!